Grannen Dan Buthler

ISBN: 9789186515065

Published:


Description

Grannen  by  Dan Buthler

Grannen by Dan Buthler
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | | ISBN: 9789186515065 | 4.18 Mb

Det började så bra. Det kriminella radarparet Hans Ecker och Christopher Silfverbielke gjorde storverk tillsammans och flydde utomlands. Hårt arbete, tufft liv, riktigt mycket pengar och brudar. Men allt gick snett och Ecker gjorde sitt livs störstaMoreDet började så bra. Det kriminella radarparet Hans Ecker och Christopher Silfverbielke gjorde storverk tillsammans och flydde utomlands. Hårt arbete, tufft liv, riktigt mycket pengar och brudar.

Men allt gick snett och Ecker gjorde sitt livs största misstag när han bara trodde att Silfverbielke verkligen dog, där nere i Medelhavet. Han och hans gravida flickvän Veronica tog sig hem till Sverige, men blev gripna direkt på flygplatsen och Ecker hamnade snart i fängelse.Nu har Silfverbielke fritagit Ecker, men vilka planer har psykopaten egentligen för honom, hans flickvän Veronica och deras son? Det enda som är säkert är att Silfverbielke saknar alla spärrar. Och att han kommit tillbaka till Sverige för att ta en fruktansvärd hämnd på dem han anser skadat honom.

Han köper ett hus och från den dagen blir inte heller livet i det tidigare så lugna villaområdet, sig likt.Kommissarie Jacob Colt och hans nya kollega, IT-experten Linda Schecker, tror även de att Silverbielke är död och begraven, men snart är jakten åter i full gång. Farligare och obehagligare än någonsin.”Grannen” är den garanterat mest hänsynslösa och blodiga boken från författarduon Buthler & Öhrlund. De har gjort succé hos den svenska deckarpubliken med sina tidigare böcker ”Mord.net”, 2007, ”En nästan vanlig man”, 2008, och ”Förlåt min vrede”, 2009.Läs mer om författarna och deras böcker på www.buthlerohrlund.seEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Grannen":


campfiregames.eu

©2009-2015 | DMCA | Contact us